Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Följ med mig en dag på skolan!

2009-03-18 17:03:32 i Studentlivet

Hörrni, idag får ni följa med mig på en dag på universitetet.


Det är bra att jag ibland kan fokusera! (Fast när denna bilden togs hade Rikard tjatat på mig att jag inte lyssnat när han skulle berätta om en övning!) Denna bild är tagen under vår rast från föreläsningen som handlade om socialisation.


Jag paparazzifotade en musikstudent som övade i lärarhuset. Vi gick till Lärarhuset där de estetiska lärarämnena håller låda. Nu när jag läser den allmänna delen av lärarutbildningen är jag mest i Naturvetarhuset där lärarutbildningen har sitt högsäte. När jag läste svenskan höll jag till på Humanisthuset vid Nordiska språk. När jag nästa vår ska läsa musik och estetisk kommunikation kommer jag att vara i lärarhuset. Det är det finaste, mysigaste och mest sociala huset tycker jag!


Där, på trappan, har vi varje måndag körövning! Där är vår kör-flygel!


Lunch! Vi fjantar oss som vanligt. Tomas försöker göra samma trix som Rikard.


Gatumusikanten som vakar över oss! Första gången jag såg honom blev jag så rädd så att jag höll på att ramla omkull till körens stora förtjusning..


Jag dricker ju inte kaffe som ni vet, men under alla år på universitetet har jag blivit beroende av att LUKTA på kaffe! Här har Tomas köpt en kopp som han på en gång gav mig, se, jag har pli på mina klasskompisar!



Det är mycket vi ska lära oss.



Vi hittade en Bil & bostad-tidning som jag genast slet åt mig, titta vad jag hittade för ett fint hus! En Västerbottensgård i Gräsmyr!


Rikard blev lite arg för att jag tittade på hus istället för att fokusera på vårt grupparbete!



Våren omfamnade mig på min promenad hem.


Kommentarer

Vad kul! Då ska jag se till att skriva flera och fota mer! :)
Anonym
Vad kul med foton från din dag! Länge sen vi sågs. Vi får ta och gymma lite någon dag, kanske lördag eller söndag? Kram kram!
Ida
Det var jag som skrev. Namnet föll bort...
Mera västebottensgårdar I say! ;]

Skriv en kommentar