Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vänner, jordgubbar och fotboll.

2009-06-18 21:42:03 i Allmänt

Ikväll har Jessica och Mattias varit här och ätit, det var kul! Med sig hade de både jordgubbar och choklad, det vet hur man gör mig glad, hehe! Efter middagen gick vi ned till ängen och tittade när Ersboda mötte Umedalen på Ersängsvallen.


Jordgubbar!



Choklad!


Och fotboll.




Härligt att solen äntligen lyser! Hoppas att det är fint imorgon så att jag kan ta en promenad till Gammlia med någon pensionär imorgon på jobbet.

Ps: Jacob och Patrik har köpt ett X-box med NHL som de sitter och eggar. Jag testade och vildade helt med kontrollen och gjorde ett mål på en minut, weho! Innan sommaren är över ska jag vara ett proffs! Mitt mål kunde i och för sig bero på att Jacob valde Rögle som lag och jag valde något föredetta toppenlag med några gamla lirare man alltid kan lita på. Eller vad vet jag. Jag kan ingenting om hockey. Hursomhelst är ett mål alltid ett mål!

Skriv en kommentar