Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Update!

2009-06-09 20:08:07 i Allmänt

Här kommer en uppdatering!

Vårt internet har kruppat så bilderna från Göteborg kommer så fort vi fixat uppkopplingen. Får vi inte till anslutningen imorgon ska jag mycket snällt be Fredrik, min it-expert till vän, att kika på problemet. Vi hade i alla fall en fantastisk helg med många upplevelser. På torsdagkväll skrev vi en lista på 20 punkter vi ville uppleva/göra/besöka. Vi hann med 18 stycken! Det var bra gjort tycker jag! Utan Anders hade det varit drygt eftersom han skjutsade oss överallt dit vi ville. Anders hann med att avverka 40 mil. Tack för det! Just nu är jag hos Jessica på Rollingstonesroad och snabblånar hennes internet. Hon står i köket och gör fruktsallad och säger att det är bra att jag inte är känslig mot frukktskal eftersom hon då fått skala alla frukterna. Jessica och Mattias har alltid ett berg med frukt hemma och nu ska Jessica bort på torsdag och då ställer jag gärna upp att äta upp frukten för att förhindra att den ruttnar bort!

Jag skulle så gärna vilja visa er bilderna och skriva om helgen, men jag lovar att göra det så fort vår anslutning är fixad.
Imorgon påbörjar jag mitt 8 veckors långa jobbschema. Det känns faktiskt bra. Jag längtar efter att få träffa min polare pensionärerna! Mitt schema är himlarns bra. Chefen verkar belöna trogna sommarvikarier! ;)

Love/ C


Kommentarer

A E L
Det regnar ännu mer nu. Trots allt hade ni tur!
Härligt att ni hade trevligt och kul att se dig som hastigast på arlanda också! Kram

Skriv en kommentar