Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Regniga torsdagar VS solbrända axlar.

2009-06-11 12:29:41 i Allmänt

I kontrast till regnet lägger jag upp denna bild:


Aj. Påminn mig att jag måste använda solskyddsfaktor nästa gång jag vistas i solen! BIlden är tagen för drygt en vecka sedan så nu har brännan lagt sig och sjunkit in som tur är.

Nu ska jag snart cykla till jobbet. Jobbar 13.15 till 21.15 idag.

Kommentarer

Mamma
AJ ! AJ ! ser ont ut.

Kram Mamma !
Klart du får! Kom och flyg med oss! :] Härligt att få komma igång med jobbet nu, hoppas pensionärerna är snälla med dig.



Och brännan - my god! Överlevde du?
Haha, ja han gjorde verkligen skäl för sitt yrke på den bilden. Man skulle inte direkt gissa på lastbilschaffis kanske ;] Ja, men absolut. Vore kanonroligt. Han kommer hem till midsommar mest troligt och blir i vilhelmina efter det så om ni är hemma och känner för flygtur redan då får ni höra av er, ta en flygtur över dalasjö vettja! Kram

Skriv en kommentar