Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Göteborg söndag.

2009-06-10 23:30:06 i Allmänt


På söndag var det dags för Liseberg! Patrik åkte bland annat denna, Kanonen, medan vi öviga ägnade oss åt lugnare aktiviteter så som..


Utkikstornet!


Kristoffer blev dock otröstligt besviken då hans förhoppning om att få åka ned till kaninbyn förbyttes mot stor besvikelse efter beskedet om att kaninbyn var borttagen. Med förtvivlan i blicken stegade han fram till närmsta informationspersonal och frågade:

Jo, kaninbyn. Är den borttagen? Vi åkte nyss upp i Utkikstornet och vi kom aldrig ned till kaninbyn.
Tjejen som blev tillfrågad svarade att den var borttagen.
Kristoffer fortsatte:
När jag lix ändå frågar har jag en kompletterande fråga, var kan man egentligen få se Lisebergskaninerna?
Tjejen tittade smått undrande på Kristoffer då han ju varken är pappa eller morfar till något barn utan en 25-årig man som knappast tillhör skaran som frågar efter var man kan träffa på Lisebergskaninerna.
Hon svaradei alla fall att de nog är i barnbyn. Kristoffer drog med oss till barnbyn där den enda kanin vi hann se sprang bort från platsen. Jag är lättad. Kristoffer är besviken.


Sådana här affärer gillar jag! De känns lite som lanthandlarna i Astrid Lindgrens filmer.


Efter Liseberg åkte vi ut till Klädesholmen som ligger på Tjörn, en ö cirka sju mil från Göteborg. Ett otroligt vackert ställe som man inte skulle tacka nej till att bo på.



Det var Skärgårdsdoktorn-känsla över ön.


Och ett kargt, vackert landskap.


Jag trivdes bra.


Kristoffer också.




Alla hus var så otroligt vackra!







Skärgårdspuss!


Till middag åt jag godaste fisk- och skaldjurssoppan jag någonsin ätit!

Kommentarer

Vad mycket härliga bilder ni har tagit, Göteborg verkar otvivelaktigt som ett riktigt semesterparadis. Jag älskar också såna små lanthandlar som man kan strosa runt i. Förresten - vi flög över ön där de spelade in saltkråkan iförrgår, jag och Robert. Det var inte heller dumt!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag skrattar på mig åt Kristoffer och kaninbyn! Härligt!



Ni verkar ha haft det himla mysigt, fina bilder som vanligt.

Skriv en kommentar