Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lyssna på vår vårkonsert!

2009-07-03 19:08:04 i Musik!

Just de ja! Jag har glömt att skriva att min körkonsert går att lyssna på på webben www.nationskoren.tk. Gå in via länken musik. Julkonserten finns också där, men den kan ni mysa på i december!

Ljudet är inte det bästa då konserten är inspelad via två mikrofoner och en dator så ni får inte direkt en bred stereokvalitét på ljudet. För er som hört mig sjunga mycket och kan lirka ur min röst ur körstämmorna hör mig rätt bra. Killarnas stämmor hörs ej så bra som de kunnat då vi ej hade takmickar, får fixa det nästa gång. Så ja, nu har jag bortförklarat mig nog. Lyssna vettja! Om ni bara ska lyssna på några låtar, välj i sådana fall Majsång, den gamla Bellman-klassikern Käraste bröder, Tourdion och Rövartrion. För att sommarkänslan ska sprida sig i era ådror rekommenderas Kom.

Mycket nöje.

OCH! Ni måste lyssna på Total Praise från julkonserten 2008. Det är en order! Den är fin! Lyssna särskilt på slutet. När vi övade codan på den låten slet jag mitt hår och svettades under körrepen. Det är hårt att vara sopran. Trust me.


Kommentarer

Jag tror jag lirkade ut din röst i låtarna! Eloge till mig som inte hört dig sjunga sedan i gymnasiet! ;)
Wunderful, här ska lyssnas! Jag har alltid beundrat sopraner, hur högt ni kan få rösterna att gå. Alt har alltid varit min melodi, mer än så blir det nog inte.

Skriv en kommentar