Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lördagkväll.

2009-07-05 14:46:41 i Allmänt

Igårkväll käkade jag, Sabina och Erika middag hos Sabina. Vi hade knytkalastema och åt tacopaj, grillad kyckling, crostinis med chévre och hunung, skivad zucchini i ugn och en god sallad. Vi satt och pratade i flera timmar och jag testade Sabinas spikmatta och kände mig som i sjunde himlen! Sedan cruisade vi runt på stan där vi träffade på cityigelkotten Zigge. Han sprang vant omkring på stans gator och vi blev såklart rädda att han skulle mosas av första bästa bil, men inte Zigge inte. Han var ju trots allt en cityigelkott. Jag sov över hos Sabina eftersom Patrik var på gatufesten i Sundsvall och jag inte ville gå ensam hem genom skogen. Det tar bara 12 minuter att gå hem, men efter den senaste tidens våldtäkter går ingen trygg. Förbannat tråkigt, men sant.


Erika med kniven!


Jag flätade Sabinas hår.

Kommentarer

Ann-Marie
Förståndigt av dig att inte gå hem ensam på kvällen, man vet aldrig. Men det fick Jacob göra, han fick inte åka med bussen, fast han hade busskort.Det var en nattbuss då gäller annat.



Kramar till Er båda.
Chevre och honung kan vara bland det godaste man kan stoppa i munnen samtidigt. Och lite rosépeppar också, om man så vill. Hörde om det med våldtäkten igen och visst blir man ruggigt förbaskad, bra att du är försiktig. Hört nåt mer från studera? Kram!

Skriv en kommentar