Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Utan musik finns inget liv.

2009-01-12 15:38:05 i Musik!

Rensade nyss bort all musik från min telefon för att fylla på med ny (och gammal) musik. Vissa låtar av de jag rensade bort har legat på min telefon i över ett år. Jag kände att det var dags att ta ett steg ifrån dem just nu. Jag kommer bland annat att lägga in Abalone Dots nya album Traveler, som för varje genomlyssning bara växer sig starkare och starkare. Inom kort ska jag skriva några ord om skivan, men just de orden kräver ett eget inlägg där de gamla inte får kasta skuggor på allt det nya. Nu rensar vi upp. Jag har tänkt klart.


Kommentarer

Jag är liknande. Helt seg idag, och SUR. Hah! I veckan skriver jag fanskapets hemtenta. Så jag vet icket om det är mer tid än träning på onsdag. Får se hur det går helt enkelt. Lär sitta dygnet runt eftersom jag varit så lat och inte börjat så tidigt som jag borde. Annars är jag helledig i helgen, jag och Simon kanske kan komma förbi? Jag vill ha ny musik på min telefon också.
Anonym
Ja kom på att ja ska till Suss på avskedsfest på Fredag eftersom hon flyttar til Malmö på lördag för att plugga! men du kanske kan hänga på!?:)

Skriv en kommentar