Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Today is such a good day.

2009-01-29 15:06:42 i Studentlivet

Klev upp 06.00 imorse för att käka frukost och sen åka till IKSU och träna. Jag tycker det är bättre att träna på morgonen om man har seminarium på dagen eftersom man blir rätt trött av att vara så fokuserad. Jag klev på bussen vid 07.40 och vid infarten till Nydalahöjd svängde den inte! Busschauffören fortsatte att köra och genast blev han såklart anstormad av medelålders tanter som ville hinna till jobbet i tid för att skvallra och dricka blaskigt kaffe. Jag däremot satt lugnt på mitt säte och njöt av morgonstressen jag själv slapp känna.

Efter träningen gick jag till Anneli där vi skulle träffas med gruppen för att hålla litteraturseminarium 2. Det gick bra till en början och sen spårade det ur i ett samtal om fotbollssockar, bröstmuskulatur, redovisningsformer och tv-spel.

Utdrag från dagens diskussion:

Rikard (till Tomas) med anklagande röst - Har du fotbollssockar på dig?
Tomas (försvarande) - Ja. Jag har inte riktigt orkat ta till vara på mitt utseende idag.

Senare:

Carolina (smått stöddig och med tron att examinationen ska skrivas med 1,5 radavstånd) - Jamen. Det här är ju lugnt. Vi ska ju bara skriva 5 sidor.
Rikard (tillrättavisande) - MED ENKELT RADAVSTÅND!

Ännu senare:

Carolina - Men skriv att vi valde att fokusera på de intressanta aspekterna.
Tomas - Ljug inte. Överdriv inte.

Efter många urspårningar fick vi i alla fall rätsida på seminariet och kunde lämna in en fullgod sammanställning.

Kommentarer

tack för kommentaren, och det är verkligen det jag vill få fram, det faktum att alla vill åt olika håll, och att det mest handlar om livet.



hur är det med er? kram

Skriv en kommentar