Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Silence is wild.

2009-01-15 15:39:44 i Allmänt

Ute är det kallt och jag trivs i kylan. Jag mår bra av minusgrader och av att se solen kämpa sig kvar på januarihimlen så länge som möjligt. Jag och Sabina gick en promenad nere vid Nydala och vid sjön var det smällkallt. Nu ska jag göra det sista inför opponeringen imorgon, skola 08.15 - nu börjas det! Ikväll är vi bjudna på middag hos brorsan, hoppas att han lagat någon varm och god mat - jag behöver fylla på med värme och mat i min vintermage.


Hemma i Dalasjö, december 2008.

Kommentarer

Jag är inte nöjd med kylan. Inte Loppan heller, och framförallt inte min bil, Frejan.

Här har vi -29 och på stallet var det -33.

Det är jobbigt.
Åsa o Roger
Lycka till från oss i V-bäck!!!!
Karro
Hej gulle! :)

Jag vill bara meddela att biljetterna är bokat hem till vma den 5 februari! Då ses vi igen, JAG LÄNGTAR! :) pusspusspuss



p.s och det här med vädret... Inget klår nog Oslo. Här är det som rena rama Ryssland! Tacka vet jag vintern uppe i sköna Norrland!
Hej!

Det var länge sen! Hur har du det?

På måndag blir även jag en universitetstudent i Umeå :)

Vore roligt om vi träffades eller sprang på varandra ngn dag!

Hoppas iallafall att du har det bra!

Kram Elin (f.d Bohman)
Åsa och Roger: Sv - Tack så mycket! Opponeringen gick fint, funderar nästan på att forska om något en vacker dag eftersom man blir så peppad! Hoppas ni alla mår fint och att kylan inte är alltför påtaglig! Kram!



Karro - Kanoners! Det ska bli roligt att ses igen och då måste vi hålla bättre reda på varandra än juldagen, haha! Kram!

Skriv en kommentar