Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sagan om en tröttsam måndag med ett lyckligt slut.

2009-01-26 20:52:53 i Allmänt

Imorse när jag vaknade var jag mest sugen på att ligga kvar i sängen, bli nedbäddad med en extra filt och få brännatungan-varmt te av Patrik. Men jag gick upp.


Jag har alltid varit lite för pretentiös med många saker jag tagit mig för, och här kommer vardagsbestyren in, duktighetspressen och allt annat blaj man kan leva utan bara man vill. Det är bara lite extra svårt ibland. Som idag.
IKT-uppgiften färdigställde jag i alla fall idag och lämnade in efter många arga minuter i datorns (och en inte fullt så pedagogisk it-snubbe) sällskap. I all hast skrev jag ut broschyren och lämnade in den hos IML och hastade iväg till lunchrummet där jag värmde innehållet i min matlåda. Efter middagen rusade jag iväg till körrepet och sedan skulle jag kliva på bussen och äntligen komma hem och se Mathis match mot Dalen på tv och äta maaaat - MEN! Plånboken saknades! Ve och fasa! Busschauffören hörde som tur var till den snällare kategorin av medmänniskor och lät min smått hysteriska uppbådelse kliva på den smockfulla (såklart) bussen.

Efter en panikattack på hemmaplan kom Patrik och Marcus på den briljanta idén att kontakta min underbara vän Jessica och hennes kille Mattias för att höra om de kunde kolla om plånboken låg kvar i datasalen. Mattias arbetar hos Securitas, fast typ ett annat företag som är som Securitas fast deras konkurrenter, ja men ni förstår. Bra. Vidare: Jessica meddelade att de skulle åka och kika på en gång och femton minuter senare ringer hon och säger: Här ligger plånboken!

TACK VÄRLDEN, ännu en gång börjar jag tro på mitt släktskap med Alexander Lucas.
Mamma sa att jag har sådan tur då jag har ett brett kontaktnät med personer med diverse befattningar. Ja, vad skulle man göra utan vänner? Tack till Jessica och Mattias! Jag är skyldig er en tjänst nu!

Kommentarer

Carro, är det inte dax att sätta senilsnöre på plånboken?;)
Anonym
Förresten, ja hör av mig ang. pluggfika, jag ska checka läget på Brobergs:D
Jessica
Har du minne som en guldfisk eller???



G4S :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tror det är dags sätta senilsnöre på Carro, skulle nog vara enklare än snöra upp hela hennes liv ;)



Tur du har vänner Carro! Men du är en sån person som nog har svårt att inte ha vänner så härlig som du är :)
Det låter väldigt bra det, jag ser fram emot mkt skräckfilm;)

Haha, de är rätt bra de, då vet han vad jag menar med dig och dina utbrott när de gäller borttappade plånböcker;P!

Skriv en kommentar