Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Pluggfika på Brobergs.

2009-01-30 17:37:35 i Studentlivet

Idag klev jag också upp 06.00 för att hinna med att träna på morgonen innan föreläsningen om kris- och konflikthantering. Efter skolan åkte jag hem och käkade lunch och sedan kom Alexandra och hämtade mig och vi åkte till Brobergs för att pluggfika!


Fikauppladdning!

Så här glad var jag när jag äntligen fick dricka latten som Alexandra höjt till skyarna. Det är en vanlig latte med after eight, grädde och chokladsås - jag kan verkligen rekommendera den!

Jag trotsade min mage och drack upp hela!

Vi blev bortskämda av Alexandras mamma Helene som jobbar på Brobergs.

Chailatte!

Vi fikade inte bara - vi hann också med studierna och det är inte vanligt förekommande när vi pluggar tillsammans, haha!


Kommentarer

Haha, den första lät ganska äckelsliskig!

Men chailatte är gott!
storebror
gokväll.

Det där såg verkligen trevlig ut! Förena nytta med nöje;) Ikväll har jag och Richard sett Valkyria på bio, tre av fem L blev det.

vi höres

Jag älskade verkligen paret bakom, så söta! När jag blir gammal ska jag bli exakt så:)

Vi kan försöka höras på måndag då du vet hur veckan ser ut, har vi tur så finns det ngn lucka för en till pluggfika..Denna gång utan bloggande;)



Anna
Brobergs är verkligen kanon! Det glöms som bort och sätts åt sidan för waynes och café station och det är synd och skam, tycker jag. Hoppas ni hade trevligt

Skriv en kommentar