Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Plugg och pump (och skidbilder)

2009-01-05 10:50:39 i Allmänt

Jag vaknade en minut innan klockan ringde och klev upp för att plugga. Nu har jag skrivit på den där förgrymmade uppsatsen i 2 och en halv timme och tycker att jag förtjänar en paus. Efter lunch ska jag återse IKSU efter tre (!) veckors uppehåll pga förkylning/feber och julledighet. Jag längtar! 

När jag var hemma under julen åkte vi tegsnäsare (en typ av äldre stabila skidor som oftast används vid toppjakt av diverse skogsfågel). Jag, Patrik, mamma och Thimmie åkte ut på en sväng i den smällkalla, men otroligt vackra, midvintern.




Lägg märke till Thimmies smått eleganta pose. Hon frös lite om tassarna.

Update från Patrik och Carolinas lägenhet just nu: Patrik är ute i köket och gormar (x antal svordomar haglar över lägenheten likt upprörda misiler) - han förfasas över oron i Gaza och hoppas snarast att världen inser att folket i det krigshärjade området behöver mer hjälp utifrån. Patrik borde bli representant för världsomfattande fredsbevaran. Det tycker jag.

Kommentarer

Åh.. vill oxå ha så där mkt snö! :)

Skriv en kommentar