Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Överkokning och uppdatering.

2009-01-18 13:00:20 i Allmänt

Jag är expert på att sätta en gryta på spisen med diverse innehåll och sedan sätta mig vid datorn "till vattnet kokat upp" vilket brukar leda till att Patrik skriker från köket: Nu kokar det över!
Nyss var det mina röda linser som höll på att sprida sig över hela spisen. Tur att jag har en vaksam sambo som håller koll. Idag har vi varit på IKSU och styrketränat med Ida. Klockan 16.00 ska vi åka till Gammlia och titta på Mathis innebandymatch: City - Västerås = en mycket viktig match.

Igår var jag, Patrik, Jessica, Mattias och Anki på bio och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Filmen hade kunnat kortats ned med en halvtimme och dragit ned på alla återblickar till den döende kvinnan i nutid. Annars var den hyffsat bra.

Kommentarer

Duu, kan inte du skicka dom svartvita bilderna på Nikki till min mejl? Jag hade tänkt fixa med designen och skulle hemskt gärna använda en av dina bilder om det går bra?
Jag vill gärna se Benjamin buttons, har hört att den ska vara magisk. Är det så?

Skriv en kommentar