Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jag och lillebror.

2009-01-14 17:35:10 i Allmänt



Syskonen Lidström på nyårsafton - storebror Kristoffer som övergav syskontrion för äventyr i Hemavan i dagarna FEM!

Ludvig klår mig i allt. Han är länge än mig, starkare än mig och i somras sprang han även fortare än mig. Han knäcker mig i allt som rör geografi, religion och politik. För ett tag sedan fick jag dessutom ett sms där han frågade mig om mitt slutbetyg i nian. När han fick svaret svarade han i sin tur med ett Ludvigfinurligt "I'm closing in on you sis!"

Inom några områden är jag fortfarande den mest kunniga av oss två, men det skulle inte förvåna mig om han går någon intensiv kurs i musik, börjar rida och börjar intressera sig sjukligt mycket för popkulturella ting. Då måste jag börja se över mina kunskapstillgångar.

Kommentarer

Vi ser nog nya Wallander. Både jag och Simon har en crush på sådana filmer.

Skriv en kommentar