Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Idag är det någon som vill ta livet av mig.

2009-01-09 13:42:26 i Allmänt

* När jag skulle rusa nedför trappan från spinningsalen höll jag på att falla handlöst framstupa. Hann som tur var få tag i räcket och klarade mig. Det går inte att stressa med spinningskor på fötterna. Ni som har ett par vet vad jag menar.

* När jag skulle klunka mjölk höll jag på att kvävas på grund av att jag fick mjölken i fel strupe.

* Vid busshållplatsen hemma hos mig klev jag av och skulle gå över vägen. Jag tittade mig omkring såklart för att se att inga bilar var på vägen. MEN. När jag börjat gå över vägen svänger en bil ut från en infart och gör 0-100 på en sekund. Eller. Det var väl det den unga killen tänkt göra, men på grund av bilens avsaknad av de kvalitéer som krävs för de rycken, hann han ej upp i den farten. Tur var det. Annars hade jag blivit kött och mos.

Nu börjar jag misstänka att det är någon som sitter hemma på kammarn och gör woodoo av någon liten ynklig docka med syfte att stoppa min framfart i den här världen. Jag är rädd. Ensam är jag också. Patrik är på UB och pluggar. Ikväll kommer Alexandra hit. Hon får uppdrag att agera min livvakt under kvällens lopp. Fast. Det läskigaste som skulle kunna hända är väl att Tony Irwing kommer ut genom tv-rutan under kvällens premiär av Let´s dance.


Kommentarer

Anonym
Är du galen? Om Tony skulle komma ut ur rutan skulle det ju vara en välsignelse. Jag älskar Tony!



Btw så drömde jag att du var höggravid och att en hund jagade upp oss på et tak, så du satt där med värkar och din mamma stod nedanför och försökte coacha.
Jag tror något är ute efter mig också, jag föll en gång på mina knän, sedan en gång till och då gjorde jag illa mig. Sedan gick min mobiltelefon sönder, mindre än en månad sedan garantin gick ut.



För några år sedan föll jag nedför en trapp framstupa, slog två kullerbytor och rakt i vägen, men bara med ett blåmärke när jag lika gärna kunde dött.

Skriv en kommentar