Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Detta är att betrakta som ett krav!

2009-01-06 16:22:48 i Musik!

Nu får ni ett låttips av mig och denna låt är ingen låt man ser som ett vanligt slapphänt tips som kastas till höger och vänster. Dixie Chicks - Top of the world. Detta är ett låttips från mig till er och jag vill att ni lyssnar på låten och jag kan med högsta möjliga garanti lova er att ni lyssnar på den igen. I alla fall partiet från den fjärde minuten och framåt: personifieringen av musikalitet i den här genren i alla fall.

http://www.youtube.com/watch?v=yrNkuQUhh3A

Och jag vet att jag borde lära mig att länka youtube-fönster så man kan öppna låten direkt i bloggen utan en massa länkande kors och tvärs i cyberrymden (Carro! Du måste repetera informationen igen!). Men min tekniska oförmåga ska ni lägga åt sidan just nu och istället ta låten i beaktande: som sagt - detta är att betrakta som ett krav!



Kommentarer

Sin wagon är att dö för även den med Dixie Chicks
Caroliiina Skakar på huvudet ;)



Brevid videon, i rutan där det står vem som lagt upp länken? Kolla där. Där finns det två länkar en som det står "Webbadress" och en som det står "Bädda in" ovanför? Ser du? Den adressen som står under "Bädda in", det är den du ska klista in i blogginlägget? Frågor? :)
Det ska stå "vem som lagt upp videon" inte länken..

Skriv en kommentar