Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

BADRUMMET DAG 1.

2009-01-23 14:59:29 i Inredning

Vaknade 05.59. Det vill säga en minut innan larmet startade att sända ut sina frenetiska signaler till vårt sömniga sovrum. Åt frukost och körde tillsammans med Patrik iväg till FÄRGHANDELN! Vi ska äntligen få vårt badrum renoverat. Eller få och få, det var en förskönande omskrivning för att betala en viss summa för att få det omgjort. På måndag kommer golvläggaren/målaren hit och startar upp projektet och innan dess ska badrummet vara utrivet. Nu vet vi vad vi kommer att syssla med i helgen. Tanken var att detta projekt skulle vara färdigställt innan jul, och tro nu inte att vi kontaktade hantverkarna försent - vi kontaktade dem i tid och fick meddelandet att projektet kunde startas upp tidigast i mitten/slutet av januari månad och då januari har passerat med dagarna 23 förklarar jag härmed projektet invigt!

Min idé är att jag med bilder och text ska dokumentera denna renovering till förmån för senare projekt för att i framtida renoveringsfaser kunna gå tillbaka och kika om man lärt sig något under resans gång eller om det är något man radikalt bör förändra i förarbete, uppläggning eller vidare spörsmål.

Nedanstående bilder är tagna idag före någonting är påbörjat. Visst förstår ni att vi vill göra om? Tapeten ser ut som någon kvarvara från en slaktstuga. Inte speciellt fagert.







Detta är då badummet i nuläget. Rosa/orange med ett äckligt gult ljus - jag vill ha det nya nu!

Kommentarer

Ann-Marie
Ja det behövs verkligen förnyas, men det värsta är

att man blir så avundsjuk.



Ann-Marie
Ann-Marie : Vad duktig du är som lärt sig hur man ska kommentera och allt! Inte alla 72-åringar som kan det! :) Ja, det ska bli riktigt roligt att ställa iordning allt när grovjobbet är klart, men det lär ta sin tid. Kram!

Skriv en kommentar