Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Australia, Bodybalance och återseende.

2009-01-11 21:34:29 i Allmänt

Igårkväll utnyttjade jag och Patrik våra bio-presentkort och såg filmen Australia, helt klart sevärd! Särskilt för den lille pojken Nullah!

Idag åkte vi till IKSU och styrketränade lite. Sen övertalade jag Patrik att följa med på ett bodybalancepass. Det var underhållande att se honom i alla yogaställningar, men han var faktiskt riktigt duktig!
Efter passet sa han att han inte ville ta ut rörelserna åt de håll där det fanns folk nära honom, eftersom han var rädd att de skulle känna av hans fotsvett, haha! Svett är en mänsklig sak, i synnerhet i träningssammanhang. Och då vi stod mitt under infravärmen blev det extra varmt.

Ikväll har vi ätit hos Göran och Elisabeth och både jag, Frida och Molly var där vilket uppskattades av G och E eftersom kameran gick på högvarv! Efter middagen åkte jag till Jessica för att återse henne och Ida, det var kul! Nu ska jag knappra lite till innan jag lägger mig. Imorgon lämnar jag in uppsatsen. Halleluja, säger jag bara.

Kommentarer

Haha, de ska få bli hans nya smeknamn:P Ja gör de! Jag skulle absolut inte ha ngt emot att betala för att marcus skulle få lära sig att agera köksmästare för en kväll;) va gör du i veckan? Tid att ses? Eller ska vi boka Fredag 20.00?:P

Skriv en kommentar