Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Till min farbror Anders!

2009-02-27 09:22:31 i Allmänt


Pappa och snöslungan (som "rensar upp" efter att alla andra i familjen har skottat nästan hela gården FÖR HAND!)
Anders! Skippa Göteborg och fem plusgrader och kom hem och hjälp till med snön!

Idag är det dock sol här och snön ligger uppskottade i högar och täcker marken och gnistrar i träden. Idag är det en fin dag. Det är en dag då man slipper skotta snö.

Kommentarer

Ja, de är de verkligen. Man blir glad av gamla människor, artiga och trevliga som de oftast är. Okej, gymnasielärare alltså. Känner du att du vill jobba hemma i Vilhelmina eller lutar det mer åt Umeå eller kanske någon helt annanstans? Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill plugga till än, har brainstormat och letat för allt vad jag är värd men jag vet inte om jag blivit klokare av det heller. Får se vad som händer helt enkelt :) Kram
A E L
Göteborg skippas inte i första taget! +5-8 här i dag strålande sol. Jag har en medelåldersvarning. Ulf Lundell spelar i kväll på scandinavium,men jag blir nog hemma o ser så ska det låta i stället.

Däremot har jag seriösa planer på o se Joakhim Thåstråm den 20:de mars!
Anders - Skönt! Jag ska fråga P om han är sugen på att möta våren i Gbg! Så ska det låta kommer jag nog att missa tyvärr! Kommer att sitta på bussen tillbaka till Umeå! Segt värre! Du kan ju uppdatera mig vad Settman drar för skämt och vad Brolle har för hårgelé via sms vettja! Thåström skulle jag också vilja se! Och så såg jag att Maia Hirasawa också ska ut på turné!
A E L
En sorts söndagsångest redan på fredag då?

Du vet väl att dom har så dålig ekonomi i japan att dom måste hålla iyen!!
Anders - Ja, på sätt och vis. Men jag vet ju att resan har ett bra mål så! Iyen? Nu hänger jag inte med!
A E L
Alltså du måste tänka: igen. hålla igen. men tänka på yen....
A E L
Ulf Lundell fick strålande res i både expressen och göteborgs posten. Jag ångrar mig lite att jag inte va där!

Skriv en kommentar