Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Scenskräck?!

2009-02-03 08:59:25 i Allmänt

Jag har aldrig lidit av scenskräck. Jag har varit lite nervös sådär just innan shower och konserter, men den nervositeten har mest bestått av en stunds extrem koncentration, manusgenomgång och djupandning. Inatt drömde jag att jag hade scenskräck. Drömmen handlade om vår Codapremiär i trean i gymnasiet. Vi skulle precis ut på scenen och jag frågade alla om de hade ett manus så jag kunde snabbkolla igenom replikerna, men det var ingen som hörde mig. Jag försökte febrilt komma ihåg texten till sångerna och till min monolog i början, men allt var svart. Usch. Det var en hemsk dröm. Undrar vad den kan betyda?

Nu ska jag skriva lite på examinationsuppgiften innan jag drar på stan för att nyttja mitt presentkort på Hårizont - ska klippa mig! Sedan blir det mer plugg, spinning med Jessica och Ida 16.15, middag och ännu mer plugg.

Skriv en kommentar