Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Saker man gärna möts av på en torsdagmorgon.

2009-02-26 08:07:37 i Studentlivet

Jag önskar att ja hade Carros motivation och ork, hon är en väldigt flitig kvinna!! Jag skulle nästan jämföra henne med stålmannen, hon kämpar och kämpar, jag har inte hört många klagomål från hennes sida, hon håller modet och kämparglöden uppe än om det går trögt. Hon är min idol!!
www.thefatbaby.blogg.se

Detta läste jag alldeles nyss och jag blev så himla glad! Tack Alexandra! Jag älskar för det mesta att plugga, men vore det inte för världens bästa pluggkompisar, duktiga lärare (för det mesta) och responsen man får av eleverna under praktikperioderna skulle jag inte slita lika hårt. Då skulle jag göra något annat. När det känns trögt ibland brukar jag tänka på att det enbart är jag som drar ner mig själv - det är endast jag som bestämmer var jag ska och hur jag ska ta mig dit.

Alexandra - PLUGGFIKA NÄSTA VECKA?!




Kommentarer

Ida
Amen! Visst är det skönt när man förstått att det är en själv som bestämmer hur livet ska bli? Alla har inte nått den insikten utan går runt och skyller på andra och annat för sina misslyckanden. Du är en bra tjej du Carro! Kram!
Ida - Tack! Ja, det är faktiskt rätt skönt att veta att det endast är en själv som kan stoppa en att lyckas i olika saker. Kram!
Jag finns gärna vid din sida och ja kommer alltid se upp till dig än fast ja är lite längre:) Tack till oss, vi är bra!!



..på tal om konsert, absolut tänka mig att ställa upp ja gillar henne och ska se om det finns ngn lucka i flyttkaoset:)!

Skriv en kommentar