Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Julklappshysteri och knäckestetik.

2009-12-17 18:03:54 i Allmänt

Idag har jag och brorsan varit på stan i folkvimlet from hell och handlat julklappar. Att ens tänka på hur stan befolkas av speedade julklappsshoppare på lördagar får mig att må illa. Jag och Kristoffer valde denna dag i ren självbevarelsedrift. Min storebror är så rolig, vi drog igång med rätt många one liners idag! Roligaste var när jag skulle köpa knäckformar till ett litet bakprojekt jag ska sätta igång med. Vi snurrade runt på en hel del affärer tills jag till slut hittade exakt sådana knäckformar jag ville ha. Kristoffer skrattade åt mig och sa:

- Ja, det är ju inte så lätt. Du tänker ju så mycket på estetiken att det ska passa ihop och du ger dig inte förren du fått det exakt som du tänkt dig!

Ja. Så är det nog. Vi har hur som helst köpt alla julklappar nu vilket känns extremt skönt. Nu har jag bara pysselklapparna kvar, de roligaste!

Skriv en kommentar