Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Julklappar ska öppnas på julafton, eller?

2009-12-03 16:55:44 i Allmänt

Först en liten händelse från idag: Jag berättade för Ida och Jessica att jag och Patrik smällde i oss innehållet i våra julkalendrar samma dag som vi fick dem av mamma. Och Jessica brann av på mig! Hahaha! Jag tror seriöst att hon fortfarande är lite sur! Hon är en sån som äter den sjunde chokladbiten den sjunde december och så vidare.

Och så ännu mer jul: Jag och Japp gick förbi Team Sportia där jag fyndade ett par fodrade löptights. Jag har längtat efter ett par sådana då det blir lite knöligt att springa i långkalsonger och tights. Gillar inte att springa i fladdriga, vanliga träningsbyxor. Nu var tightsen nedatta till halva priset och jag slog till. Nu till mitt dilemma; ska jag slå in dem i ett paket till mig själv och skriva "God Jul Carolina, önskar Tomten" eller ska jag inviga dem under nästa löppass?

Jag vet vad mamma och Jessica tycker. Men jag är lite mer som pappa, som köpte underbart mjuka och fluffiga täcken till mig och Patrik och gav dem till oss i torsdags med orden: Ni får ju börja använda dem nu om ni vill!


Kommentarer

Detta är ett tydligt exempel på slappheten omkring julen som vissa individer i våran familj tenderar att visa...
KKWL
Men håller med om att det ändå är ganska gött? ;)

Jag funderar på att köpa ett par nya skor, bara för att... haha... vi hörs!

Holmsjöbergets Zorro
Det där påminner om utfallen av fingrar som närmar sig det undre lagret, fast det finns bitar kvar på det övfre.
A E L
Keine ordnung..............

Skriv en kommentar