Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hyacinter och en grå, liten tomte.

2009-12-01 19:34:01 i Inredning




För några dagar sedan pysslade jag lite igen. Jag plockade mossa i skogen, målade en kruka vit och planterade tre vita hyacinter. En grå, liten tomte får vila i mossan.

Kommentarer

Brorsan
Sinne för detaljer :) Känn jag måst ta mig ner till Buketten och inhandla en lila hyacint... dom luktade väl starkast, eller vad var det nu du sa? :)
Ja, kände att den där tomten satt fint där :) Jajemen, eller de rosa! Fråga kassörskan! Patrik har inte reagerat ännu iaf, och vi har ju vita (och en lila som jag smugit ned i en annan kruka!)hyacinter. Om han blir allergisk får du ta över dem :)
Du är så superpysslig! Jag brukar alltid börja, med ambitionen på topp men det slutar alltid med att det ser ur som något en tre-åring kokat ihop. Lär mig att proffspyssla!
A E L
2004/2005 städade vi upp lite i färgbutiken. Jag slängde då en hel del julpynt. Fin känsla.
Ida
Vad fint!

Skriv en kommentar