Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Den första tiden på dagen

2009-12-08 12:38:19 i Allmänt

är speciell och jag tror att starten på en dag till viss del sätter en ribba på hur resten av ens dag ska bli.


Jag gillar morgnar med långa frukostar och tid för att läsa tidningen ordentligt. Mina morgnar ser ofta ut såhär. Fiberhavregrynsgröt med linfrön, solrosfrön, svenskt tärnat äpple och kanel, och mjölk såklart. Hembakt bröd med ost, kalkon och grönsaker, ägg, juice, te och vatten. Mmm. Faktum är att jag ofta tycker att frukosten är det godaste målet på dagen!

Kommentarer

Ida
Saknar mina mysiga långfrukostar... Tycker att det är så härligt att få starta dagen så. Fast jag läser inte tidningen utan surfar :) I helg ska jag jaga ut Siri och Erik på tidig promenad och äta frukost lääänge :)
Åhh va jag önskar att jag var mer som dig!:)
KKVL
Ser ju jättegott ut det där! Men det svarta kaffet saknar jag dock ;)
Åsa
Lyssnade på din Solosång alldeles nyss!!! Ståpäls och tårar i ögonen!!!! Himmel vad duktig du är!!! Skall du inte överväga ett karriärbyte!! Kram Åsa o Roger
Brorsan - Ja, får lära mig dricka det mer, tycker dock att det är för tidigt att dricka det på morgonen. Kanske tar en kopp i em :)



Åsa - Tack snälla du! Vad fint skrivet! Jag blir jätteglad! Något karriärbyte blir det nog inte, men sjunga kan man ju alltid göra ändå :) KRAMAR!

Skriv en kommentar