Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

2009 - vi kommer väl att minnas varandra? (Januari-mars)

2009-12-29 21:48:15 i Allmänt

Då många av mina vänner klagat på att de inte fått något julbrev (skickar bara till släkt och familj) så tänkte jag att jag skulle sammanfatta 2009 i bilder och en textsnutt här och där. Vi börjar med januari, februari och mars och sedan kommer jag uppdatera resterande månader när andan faller på!

Januari


I januari fikade jag på Brobergs med Alex samdigt som jag skrev min slutuppsats i svenska som handlade om retorik - himlars skoj!


Jag läste CK2 och arbetade i samma grupp som dessa herrar, bästa gruppen jag haft! Vi hade jämt så skoj och jag saknar fortfarande vår arbetshörna i Naturvetarhuset!

Februari


Som vanligt luktade jag på klasskompisars kaffe.


Jag och Alexandra gick på en stadspromenad!



Vi drog igång med en badrumsrenovering.

Mars


När jag var hemma och gjorde praktik på Malgomajskolan passade Patrik på att lägga nytt golv i hall och kök.


Jag åkte hem till Dalasjö med Patriks familj. Vi fiskade och körde skoter.


Jag gick mysiga promenader, bland annat här - Mariehemsängarna.








Skriv en kommentar