Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

SEMESTER!

2009-08-12 13:18:31 i Allmänt

Jag har bara en sak att säga:

SEMESTER!

Idag klockan 12.00 var det dags. Det var en obeskrivlig känsla att öppna porten och gå ut och veta att man inte kommer tillbaka på länge. I alla fall inte i september och oktober. Jag sa till chefen att jag kan jobba extra från och med november så ifall det behövs folk står jag till förfogande ifall jag har möjlighet. Studierna går före hur som helst. Eftersom jag har de finaste arbetskamraterna och den bästa chefen hade jag bakat snickerskakor till dem. Några har jag lagt i en låda till Jacob eftersom han älskar dem (då blev Patrik avundsjuk, haha). 

Efter jobbet tog på mig löparskorna och passade på att springa hem, jag sprang med ett leende på läpparna. Semester. Det är ett skönt ord.

Hjälp mig då att vila tryggt och stilla.



Efter drygt 9 veckor av heltidsjobb får man tillåta sig själv att vara nöjd.
Göteborg, juni, 2009.


Kommentarer

Anonym
Jag får ändå inte till de?! Snacka om att vara kass!

Absolut, jag saknar dig oxå och vill ses! Vi kan styra ngt, vi hörs raring! Grattis till den efterlängtade semestern, den förtjänar du verkligen! Puss

Skriv en kommentar