Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Multifunktionell arbetskraft?

2009-08-10 18:11:55 i Allmänt

Idag har jag varit vårdbiträde, sjuksköterska, kurator, enhetschef, administratör, köksa, arbetskamrat.. med mera med mera. Jag längtar efter min semester. På onsdag klockan 12 kommer jag att rusa ur dörrarna på jobbet som en häst rusar ut på grönbete. Var så säkra.

Efter jobbet cyklade jag till IKSU och det var verkligen skönt att slippa tänka och bara ösa. Nu ska jag styra upp middag och sen ska jag sätta mig på balkongen och dricka te och läsa brevet jag fått av Caroline, dagens höjdpunkt!

Kommentarer

Klart du ska! Min soffa är din soffa närhelst du vill ha den darla, promise. Så kan vi inspirationsskriva tills pennorna går av ute i skärgården. Deal?

Skriv en kommentar