Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hemma.

2009-08-17 13:16:24 i Allmänt

Just nu befinner jag mig i Dalasjö. Hemhemma. Idag har Emily och Nikki varit här och fikat jordgubbsmuffins, spelat piano, sparkat boll och klappat Thimmie (och ryckt bort några blad från en blomma samt varit påväg att knycka den enda mogna tomaten, haha!). Det var så roligt att träffa dem igen, senast var ju i maj! Har nyss kommit in från en springtur i Dalasjöskogen. Snacka om runners high. Tallmon är bland de finaste platser jag vet. Jag åker hem redan imorgon. Har en del saker att fixa innan Grekland så imorgonkväll kommer bilder från helgen som gick.

Nu ska jag umgås med min lillebror och ikväll ska vi äta kräftor!

Kommentarer

Dalasjö har nog faktiskt vackraste eljusspåret. Vi brukade nästan alltid köra dit från vilhelmina hela familjen för att springa och sen badade vi på den lilla badplatsen i minitjärnen sen. Otroligt fint. Spring lite åt mig med

Skriv en kommentar