Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vårens vackra vittring.

2009-04-07 18:29:52 i Allmänt

Vi väntar. Vi viskar varsamt välkommen.

Såklart! Det känns tungt att vara fånge på universitetet såna här dagar. Idag satt vi i alla fall ute i solskenet på lunchen och under rasten. Sånt tycker jag om. Skrapa bort grus från marken, bli smutsig om sina vita converse, prata om ingenting men allt egentligen, träffa folk, konversera, kisa mot solen, ta av sig jackan och huttra lite bara för att man vill provocera fram vårvärmen som egentligen mest består av en småhuttrande halvvarm bris som smeker vår benvita vårhud. Ja. Så där ja. Våren, nu kan du komma.

Jag är smått bitter över den kommande påskledigheten. Jag har skrivit upp mig på att jag kan jobba och jag vill verkligen jobba, jobba, jobba (!) för att det är ju storhelg och allt. Storhelg innebär storslant. Men alla som jobbar i helgen VILL jobba och få storslanten. Hm. Jag ska testa woodo på någon och ge den magsjuka och ta den personens jobbpass - vad tror ni? Funkar det? Vad ska jag göra i helgen om jag inte ska jobba? Alla jag känner ska endera åka hem/åka till fjälls/jobba/andra planer. Vad ska jag göra? Sitta ensam i en vrå och typ.. virka? Jag som inte ens kan virka! VA, va, va!!!

Kommentarer

imit
Det är därför man inte ska jobba (ska jag säga som jobbade förra påsken) ta bilen och kom till bielite, där bjuds det på klämmackor och du kan få lukta på mitt kaffe.
Men det är väl kul att... virka... mmm... ;P
A E L
I kväll sk jag köpa neil youns nya. Jag kanske slår till med lisa ekdal med. Fo si asso!
ANDERS: EN GÅNG FÖR ALLA: LISA SKA HÅLLA SIG TILL ATT SJUNGA PÅ SVENSKA! JAG KOMMER ALDRIG ATT ÄNDRA UPPFATTNING!

Skriv en kommentar