Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vad är din position?

2009-04-08 18:02:28 i Studentlivet

Idag har jag varit på skolan hela dagen igen. Först grupparbetade vi och kvalitetsgranskade vårt arbete, sedan hade vi en föreläsning/workshop om Aktiva värderingar. Jag är helt slut i huvudet efter allt tänkande och motiverande. Vi skulle dessutom problematisera samt konkretisera hur värderingsövningar kan användas inom skolverksamheten.

Jag kom att tänka på en låt (ja, jag vet, jag gillar att hänvisa till låtar, det är liksom min grej! Jag gjorde det till och med i en tenta i litteraturhistoria en gång och det gick galant!) av Svenska Akademien som heter "Många bäckar små". Lyssna på den och ha sedan värderingssnack med varandra!



Bild lånad ifrån: www.cushion.no/grafix/svenska%20akademien.jpg


Kommentarer

Jag lyssnade på dem igår, insåg att jag hade inhandlat en skiva med dem som jag knappt lyssnat på...
Jag lyssnade på dem igår, insåg att jag hade inhandlat en skiva med dem som jag knappt lyssnat på...

Skriv en kommentar