Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Morgonträning!

2009-04-03 13:25:07 i Träning

Imorse klockan 07.15 satt jag på spinningcykeln på IKSU och efter spinningen gick jag på bodybalancepasset klockan 08.00. Elvira (instruktören) har kommit tillbaka från fjälls så nu är ordningen åteställd med fredagsspinningen, det är bra! Det dryga med morgonträning är att man inte riktigt vet hur man ska äta för att få så optimal prestationsförmåga samt återhämtning som möjligt. Jag brukar äta två frukostar när jag tränar på morgonen, men det innebär alltså att jag måste gå upp 06.00 för att hinna smälta maten. Den första frukosten brukar vanligtvis vara gröt eller fil med müsli och den andra brukar bestå av två grova bröd med ägg eller något annat proteinrikt samt en frukt och till det dricker jag mjölk. Jag gillar att träna på morgonen: man kommer igång, det är lugnt på IKSU, man behöver inte stressa och man har hela dagen fri sedan. Det enda som är drygt är att man måste dela upp tidningsläsandet i två omgångar..




Kommentarer

Jag hade en period när jag morgontränade. Perioden varade i cirka två dagar och sen dess har jag aldrig klarat av att ta mig upp ur sängen så tidigt igen. Kan visserligen bero på att jag isåfall måste stiga upp klockan halv fem för att hinna. Hur som helst, ambitiöst med spinning så tidigt på morgonen! Jag är otroligt imponerad, I have to say

Skriv en kommentar