Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tvångstankar?

2009-04-02 14:28:10 i Allmänt

Ibland har jag en del konstiga saker för mig.

När jag läser en bok kan jag ibland bläddra tillbaka till den föregående sidan och läsa om hela sidan i tron på att jag missat något. Sedan läser jag vidare för att någon minut senare göra om samma sak. Om och om igen. Ända till jag blir arg på mig själv och tvingar mig att läsa vidare.

Ibland när jag hör vissa låtar, var som helst och när som helst, lägger jag på en överstämma. Detta kan bli lite pinsamt typ på stretchen efter gruppass på IKSU. Men jag kan inte låta bli.

På kören står jag alltid och trycker min  högra vad mot själva läktarkanten för att liksom hålla takten än fast jag stör mig på mig själv och att det tar fokus från sången så gör jag det. Irriterande.

När jag stöter in i ett bord eller någon annan möbel så utbrister jag alltid "Oj, förlåt!" samtidigt som jag stryker på möbeln liksom för att trösta den. Åh, vad jag blir less på mig själv ibland.

Har ni några knepiga grejer för er?

Kommentarer

Jag har så många att jag nog inte ens kan nämna dom. Folk kan tro att jag är galen på riktigt.

Skriv en kommentar