Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Marit och konsertbabbel.

2009-04-17 19:33:54 i Musik!

Lyssnar på delar av Marit Bergmans nya album The tear collector på myspace. Jag fyller ju år snart, och önskar mig en biljett till hennes konsert. Fast jag ser nog hellre Maia Hirasawa som också kommer till Umeå snart. Tänk om man kunde gå på konsert varje dag - vilken lycka!




Bilder från Kentspelningen, Östersund, 2008.

Kommentarer

Marit är fantastisk live! Bättre mkt bättre än Maia!



:)
Holmsjöbergets Zorro
Hej !



Peter Carlsson kommer till Umeå i september. Det gäller att skaffa tickets i flygande fläng. En musikalisk kille från Grycksbo som rekommenderas.
Sv: Jag vet inte riktigt om det är min typ av musik, men å andra sidan har jag ju en så vimsig musiksmak som spretar åt alla håll så varför inte? Att han kommer från Grycksbotrakterna gör ju inte saken sämre, då kan man ju i alla fall njuta av hans dialekt ifall musiken inte skulle fall en i smaken. En plan b alltså.

Skriv en kommentar