Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Måndag, den nya fredagen?

2009-04-06 16:02:35 i Allmänt

Idag är en så himlarns bra dag. Gick en kort promenad imorse i snöovädret. Jag gillar snöoväder. Det är lite mysigt på något sätt. Snöoväder, radio (jag lyssnade på p2! Vad händer med mig?!) och morgonpigga hundägare och sedan en hejdundrans fin frukost. Efter morgonbestyren släntrade jag in på skolan där vi hade föreläsning om sex- och samlevnadsundervisning. När vi gick ut i grupper för att diskutera skrattade jag så mycket så att jag fick ont i magen. Jag älskar att plugga. Man får skratta så mycket. Fast det får man ju egentligen överallt, bara man hittar några att skratta tillsammans med och något föremål att skratta åt såklart, men nu tappade jag tråden.

Efter föreläsningen gick jag till IKSU, käkade matlåda och tränade.

Nu är jag hemma. Har ätit mellanmål, duschat, sökt Skapande Svenska (jag är så nöjd över mig själv att jag sökte utan några omsvep!) och pluggat. Jag ska ha läst en avhandling innan onsdag (eftersom jag ska låna ut boken till en klasskompis) så jag har en del läsning framför mig ikväll och imorgonkväll. Måste stanna hemma från kören för att läsa, känns sådär. Hade tusen gånger hellre sjungit och övat inför vårkonserterna än att läsa en himla avhandling. MEN! Ämnet avhandlingen handlar om är väldigt intressant! Boken heter "Kön och känsla" och handlar om samlevnadsundervisning på gymnasieskolan. Har läst mer än halva boken, har exakt 98 sidor kvar. Lär ta cirka 3 timmar inklusive anteckningar.

Innan jag sätter igång med plugget ska jag skriva ett brev till Maellodiane, vårt fadderbarn i Filippinerna!


Avslutar med den här bilden. Patrik jobbar idag, mitt bland allt hans plugg. Det är riktigt duktigt gjort tycker jag.
Midsommar 2007.

Kommentarer

Skapande Svenska ;)



När ska du skriva brev till mig då?

Skriv en kommentar