Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Konst, workshop och te.

2009-04-12 12:44:41 i Allmänt

Igår var en bra dag. Först var jag på IKSU tillsammans med ett fåtal andra icke-påsk-firare och sedan åkte jag, Patrik, Mathis och Jacob ut till Brännland för att överraska Stig och Berit.

På kvällen umgicks jag med min klasskompis Tomas. Den enda av mina vänner som inte jobbade och var kvar i stan över helgen. Vi fikade, såg Robinson, snackade om utbildningen, pratade om vad som är konst och inte (Tomas ska bli bildlärare) och så hade vi en miniworkshop där jag skulle lära mig att teckna. Det gick sådär. Jag skulle rita en gubbe som blev som en korsning mellan Snusmumriken och en Eskimo. Det roligaste med att teckna är att man får döpa sina "konstverk" sedan. Då kan man välja mellan olika kryptiska namn.

Sedan missade jag ju såklart min buss och eftersom nästa buss gick en timme senare föreslog Tomas att han kunde följa mig på vägen hem och att jag sedan kunde skjutsa hem honom. Det var snällt tycker jag. Jag gillar spontana människor som inte tackar nej till en dryg timmes promenad klockan tolv på natten. Patrik var ute och svirade och var nöjd med att jag fick trygg eskort hem.

Vet ni? Jag har fått jobb idag! Så himla värt det känns att jag var kvar i helgen! Även om det bara rör sig om fem timmar så blir det ju ändå typ 900 kr eftersom det är storhelg. Det är mycket pengar för mig.

Kommentarer

Minns du när jag trodde du gick bildestet? :P
Va? Haha, det minns jag inte! Jag kan inte teckna! Jag är verkligen sämst! När trodde du det? Folk brukade däremot tro att jag gick kultursam, haha!
Hej Gumman!

Du har en utmaning i min blogg!

Kram

Skriv en kommentar