Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Konserter våren 2009.

2009-04-20 20:17:55 i Musik!

Hörni. Här kommer information om mina körkonserter i vår. Ert uppdrag blir att välja ut en (förslagsvis och helst konserten i kyrkan då den är mest uttömmande, läs: längst).

30 april: Valborgkonsert på Campus (denna konsert kommer jag ej att medverka i eftersom jag kommer att vara på väg till stugan då!)

15 maj: Vårkonsert i Umeå Stadskyrka (återkommer om tid senare)

23 maj: Kulturnatta. Vi kommer att sjunga runt 40 minuter med kören utöver alla andra kulturarrangemang.

Ikväll var det ett lite småroligt rep. Vi repade nyanser på en hel del av låtarna och Ola, vår körledare, som är musiklärare (specialiserad på kör och dirigering) och pedagog uti fingerspetsarna dramatiserade hur man ska tänka när man ska sjunga dim-ackordet i "O, hur härligt majsol ler". Han är bra han, vår dirigent.

Så där ja, nu är det bara att planera in detta i era kalendrar och komma och lyssna för att komma i ytterligare vårstämning!

Skriv en kommentar