Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dans (och en bild på kossor)

2009-04-02 20:52:23 i Allmänt

Ikväll har jag dansat på IKSU. Varför dansar man inte oftare för? Appropå dans - Patriks vän Martin är en hejare på bugg och han har dragit med oss till Baggböle dansloge två somrar nu. Repris till sommarn? Jag brukar försöka sikta in mig på att dansa med de duktigaste och så tvingar jag dem att lära mig, strateg som jag är!


Det bästa med att åka till Baggböle för att dansa, är att man kan gå och snacka med kossorna i ladugården bredvid danslogen i pausen. Här matar jag och Martin korna. Försöker i alla fall. Sommaren 2008.

Kommentarer

JAJAJA! Vi får prata mer på Lördag om de för du är väl me på bastun och filmen?:)
Ida
Hade varit härlig med långpromenad i helg, men får besök av min lillasyster och hennes sambo, så vet inte riktigt om jag hinner med det. Vi får ta det en annan gång! Kram och trevlig helg!

Skriv en kommentar