Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

20 april 2008.

2009-04-20 13:35:05 i Allmänt

Jag tycker det är lite spännande att blicka tillbaka och se vad man gjorde för ett år sedan. Den 20 april skrev jag följande i denna blogg:

Och du säger: Gå sakta. Jag följer bakom.

Kryptiskt. Glasklart för mig. Och det bästa är att ingen längre behöver gå bakom. Vi går bredvid.

Idag är det en sån där dag då jag vill kasta av mig skorna, släppa ut håret och springa på en äng i sommarklänning!
Soundtrack till den känslan: Sofia Karlsson - Milrök.
Åh, våren. Omfamna mig. Älska med mig. Gift dig med mig. Nu.


Bild


Kommentarer

Sofia Karlsson spelar snart på ett Mosebacke som våren redan omfamnat. Du känner inte för att boka en biljett och komma till sthlm så kan vi sjunga med tillsammans? ;] Hoppas allt är bra.
Åsa i Västanbäck
Ska bara göra dig lite mera hästsjuk! Jag o Bakkus var till Timrå i går och tog två segrar! HAn gick super och vi fick riktigt höga poäng, för att vara oss i alla fall! Ha en underbar födelsedag!
Sv till Åsa: Åh, vad kul! Grattis! Vad duktiga ni är! Kommer ju till Näsåker nästa onsdag, då kanske vi kan åka ut till hästarna? Hälsa Roger, Oliver och hundarna! KRAM!

Skriv en kommentar