Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Sådärja!

2008-09-08 22:34:43 i Allmänt

Nu ser bloggen ut som den ska. Hoppas den gör det i samtliga webbläsare för er läsare också? Skriv gärna i kommentarfältet ifall något ser galet ut! Nu kan jag börja blogga som vanligt igen. Har suttit och småstört mig på att det sett konstigt ut i en vecka nu. Ibland är det jobbigt att vara estetiskt lagd..

Sitter nu och har medlidande för Patriks bak som gick lite snett kan man säga. Alexandra kom hit med kvällsfika; världens godaste keso & bön-röra, vindelrökt skinka, chaite och grovt bröd så Patrik kände sig tvungen att kompensera med en chokladkaka, den blir nog god ändå trots formen! ;) Nu blir det sängen. Har lektion 08.00 imorgon och sen ska jag i Jessicas sällskap inviga mina nya spinningskor och efter det belöna mig med lunch på Iksu.

Kommentarer

Carro Carro Carro...jag ser just nu den lila! Va äre som är så knas?
Jajemn, nu är de fixat, jag ser den nya fina:)
De tycker ja låter som en bra ide;) Inte tidigare för nu är det höst;)
HAHAHAHAHAHA! NUUU fattar jag. Patriks bak! Alltså bakverk! Hahaha, jag satt och funderade om han hade blivit sned i rumpan på ngt vis. Fick inte ihop det riktigt. Jag är så jävla dum ibland.

Skriv en kommentar