Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Paradigm?!

2008-09-04 22:12:10 i Allmänt

Idamari var här på besök ikväll. Vi åt min fisksoppa, gick till systemet och köpte vin inför morgondagens inspark för Ida och klassfest för mig, lämnade en bok till Jessica och såg på Idol och drack kaffe/te. Jag älskar hur kaffe luktar men jag vet inte hur jag ska lära mig dricka det utan att ha i sju sockerbitar. Förresten. Dagens nya ord: Paradigm. Någon som vill prova sig på att förklara det ordet på ett konkret och upplysande sätt? Gärna pedagogiskt också tack.


Kommentarer

smyckena behöver ju någon ägare som kan bära upp dom..ja är dålig på smycken:) Ta de du vill ha kvinna:)!
Men Carolina, skäms på dig! Massa socker i kaffet, usch! ;) Det ska vara med mjölk, inget socker!
Idamari
Ingen mjölk heller, svart som natten ; )
imit
Hej, vem har kirrat bloggen?
Nu är bloggen lite annorlunda här ser jag! :D kram
Ja, det är awesome. Och nog gör du väl ändå något vettigt av ditt liv också? Så beundra, för all del, skiten ur dig själv grrlfriend ;)



Paradigm, förresten, fick jag förklarat för mig som den ideologi som just nu råder inom en särskild faktor.

Vi läser utvecklingsparadigm heldagarna. Haha.



Hänt något spännande i helgen?

Kram!

Skriv en kommentar