Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Pappa, här är bilden!

2008-09-02 19:57:53 i Allmänt



Pappa tycker att det är lite småkul att retas med mig att jag använder kameran mer än Patrik trots att det var han som köpte den i USA. Här är i alla fall en bild jag tog under en kvällspromenad i I20-skogen.

Kommentarer

Tjenare snygging!

Jag läser utveckling och internationellt samarbete på södertörn i stockholm, efter många om och men. Hade först tänkt skjuta upp plugget ett år till, sedan visste jag inte om jag skulle läsa det eller andrahandsvalet.. Så det var många turer hit och dit.

Jag är nu hur nöjd som helst att jag bestämde mig för det och det känns såå jäkla kul att ha tagit sig från norrland ett tag så man verkligen får leva storstadslivet : )



Hur är de med dig? Berätta allt! :)

KRAM! -Maria
Holmsjöbergets Zorro
Elegant exponering !



Snacka om Skönheten och odjuret

Skriv en kommentar