Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Konkurrens?

2008-09-01 14:23:33 i Allmänt

Patrik skickade ett sms tidigare idag att det går 30 elever i hans klass, varav 4 killar och resten tjejer. Bäst att jag håller hårt i honom och kanske är extra snäll någon gång emellanåt. Man vill ju inte bli brädad av någon anatomi-fysiologi-psykologi och hälso-profilerad dam. Jag menar; ska vi då skapa en duell i språkets alla hemligheter/terapikärnor och krossade armleder eller vad kommer att hända?

Jag vill i alla fall vara som vanligt (inklusive diverse extra vänlighet) och jag hoppas att Patrik gillar mig ändå. Jag älskar hur som helst honom mer än någon annan någonsin skulle kunna. Så det så!


Skriv en kommentar