Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Gloria.

2008-09-29 19:58:44 i Musik!

Under kvällen insåg jag att jag sjungit sopranstämman i minst fem versioner av "Gloria-sånger", de heter ju alla olika så jag tar mig friheten att använda nämnda universalnamn. Två på engelska, en på franska och två på latin varav en latinsk version ikväll. Inte undra på att det blev gillrigt i mitt huvud.

Patrik är i Tavelsjö på internat med sin klass i veckan vilket innebär att jag har lägenheten helt i egen ägo. Funderade lite sporadiskt sådär om man skulle köpa ett piano och slänga ut någon annan möbel. Det roliga vore Patriks reaktion. Han skulle också vilja utöka möblemanget (och musicerandet) med ett piano, dock vill han helst ha kvar samtliga möbler då plats ej finnes för denna opraktiska, men än så underbara, utsvävning.



Skriv en kommentar