Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

About a dream.

2008-09-15 14:38:40 i Allmänt

Inatt drömde jag att jag var påväg att starta en exklusiv chokladbutik i Paris. Jag hade chokladmörkt hår, en mörkbrun gigantisk sjal och en chokladfärgad vovve, typ en bretagne spaniel fast helbrun. Just när jag skulle öppna dörren till min nyinköpta butik vaknade jag. Jag berättade om drömmen för Patrik som utbrast:

- Jag drömde också en dröm! Jag drömde att Emma Vikingsdotter hade fått en hemsk sjukdom!

När han berättade om drömmen vaknade jag upp ur mina chokladbutiksdrömmar och insåg att jag också för några nätter sedan drömt att något hemskt hade hänt Emma. Så därför: EMMA! Vad gör du? Hur går det med livet i Oslo? Hur mår du? Kom hem minst en gång innan juldagen!




Vilhelmina, juni 2008.


Kommentarer

emma
hej älskade vän! Här i Oslo är allt bra. Jag gillar stan jätte mycket. Har fått ett jobb på en cateringfirma/lager som verkar jätte bra, det är bara väldigt mycket att lära sig nu i början så det känns nästan lite som att hjärnan ska spricka.

Vi har även hittat en lägenhet som är jättefin! den är central och bra. Jag saknar dig väldigt mycket och jag har evenyuellt funderat på att åka hem nångång innan jul... om jag gör det så MÅSTE vi ses! :)



Hoppas allt går bra för dig med allt plug goch så!

Tänker på dig! puss!



Häsla patrik att jag är fullt frisk :P

Skriv en kommentar