Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

You and me and everyone we know.

2008-10-30 21:25:20 i Allmänt

Nyss hemkommen från ett roligt, jobbigt och smärtsamt punch out-pass. Nu ska jag duscha och sen äta en portion specialgröt, haha! Jessica tyckte att det kändes drygt med ett spinningpass imorgon 07.15, men jag halvtvingade henne med argumentet att jag förberett frukost till oss båda imorgon. Ibland måste man vara slug.

Nu får bloggen vila från mitt tangentknapprande. Åker till Näsåker imorgon och väl där ska jag umgås med min familj och släkt, vandra i skogen, vara med på jakt, klappa hästmular (kanske rida), spela orgel, basta, gå till morfars grav, krama mormor, dricka mormor-te, vila och visa Patrik alla underbara platser. Nu hoppas jag på sol och knastermark hela helgen.

Trevlig allhelgona!
/C

PS: Idag råkade jag komma för tidigt till skolan och då roade jag mig med att spela på flygeln i ljusgården. Jag älskar flyglar och det var längesen jag spelade på en. Skärpning. Mer pianospel åt folket!

Kommentarer

Sarah, Maria, Oskar, Fredrik, Julia, Tommy, Josefine and Annika
RING MIG! :)

Skriv en kommentar