Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tenta avklarad!

2008-10-06 11:58:49 i Studentlivet

Varje gång jag skriver prov, tenta eller gör något annat viktigt för framtiden (typ körkortet, konserter, tävlingar och bedömningarna under praktiken) lyssnar jag alltid på "Weeping pirates" med Groundation. Jag vet inte varför denna låt har kommit att bli min "komma i rätt stämning-låt" men jag klarar inte av att göra något av ovanstående utan att ha lyssnat på den låten först.

Jag tycker om tentastämningen som lägger sig som ett dallrande höstlöv över samtliga studenter såhär i tentatider. Jag tycker om när den väcker en med ett dimmigt höstväder och skyndar på en med kalla vindar. Jag tycker om att skriva av mig all kunskap på några blad och under några timmar fritt få ägna mig åt att skriva, om än under rätt styrda former. Jag tycker om ljudet av harklingar, snytningar, suckar (belåtna och missnöjda) och lukten av diverse förnödenheter provdeltagarna har valt att ta med sig som nödproviant vid de mest kritiska tankeögonblicken.

Kommentarer

Hoppas det gick bra, jag är skit nervös.

Skriv en kommentar