Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Mångfaldsmåndag.

2008-10-13 20:16:29 i Studentlivet

Idag har jag varit på skolan hela långa dagen och skrattat så mycket så att jag fick ont i magen och träningsvärk i skrattgroparna. Vi spårade ur väldigt mycket under vår sista gruppuppgift, men det är lätt hänt när man ska leka pr-byråer och skapa kampanjer för ställen som knappt finns. Under min dötimme mellan 16-17, efter skolan och innan kören, åt jag min matlåda och kluddade ner en text som jag kanske publicerar imorgon.

Imorgon har jag och Patrik sovmorgon tillsammans. Så där mitt i veckan. Helt appropå ingenting. Eller: helt appropå självdisciplin. Studentlivet är rätt klockrent ibland. Vid elva ska jag spinna och sen ska vi i arbetsgruppen lägga upp ett väldisponerat debattarinlägg till vår "tv-sändning" med både logus-, ethos- och phatosargument.

Nu har mitt ägg kokat i tolv minuter. Dags att förtära det innan det blir grönt.

Skriv en kommentar