Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hemlighetsmakeri är inte min grej.

2008-10-20 14:39:30 i Studentlivet

Åh! Jag vill uttrycka mig helt fritt med passande vokaler och konsonanter angående dagens gruppjobb men eftersom allt ska vara hemligt för de övriga klasskompisarna måste jag lägga band på mig själv. Bra tillfälle att öva att inte alltid vara som en öppen bok. Vi har i alla fall översatt vår simulering från engelska till svenska och nu återstår enbart några frågor till läraren och ett arrangemangsupplägg. Jag längtar till nästa torsdag och fredag när redovisningarna kommer att äga rum!
 
Egentligen skulle vi vara i skolan hela dagen och ha föreläsningar och övningar men vår lärare var sjuk. Han släntrande in i dramasalen och berättade det, delade in oss i grupper och sa att vi får denna dag till grupparbete istället. Vi var klara vid 12-tiden och eftersom jag hade släpat med mig två matlådor, böcker, laptopen (det går inte att böja laptop på ett grammatiskt snyggt sätt) samt noter till kvällens körövning klockan 17.00 tänkte jag stanna kvar på skolan och vara effektiv. Dessvärre svarade inte min dator på universitetets trådlösa nätverk av någon outgrundlig anledning vilket ledde till att jag insåg att jag lika gärna kunde åka hem och skriva detta inlägg och plugga i den oerhört ergonomiska "soffställningen".

Förhoppningsvis är jag piggare till kören nu än om jag hade suttit kvar på skolan och jobbat. Ni som sjungit/sjunger i kör vet att det inte går att vara okoncentrerad och trött på en körövning. Då blir övningen ett helvete och man ser bara noter som hoppar omkring som dårar på ett vitt papper. Jag måste vara i full koncentration om jag ska kunna göra mitt allra bästa på sopranstämman i "XII Cum Sancto Spiritu" ur Gloria.


Dagens låt (det var längesen!):

Beth Orton - This one´s gonna bruise

Skriv en kommentar